Met de opkomst van Twitter als snel communicatiekanaal, vormt het een bijkomende uitdaging om een vrije domeinnaam te zoeken. En net als voor domeinnamen geldt dat hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat iemand de naam voor je neus wegkaapt.

Vrije Twitternaam zoeken
Een vrije Twitternaam en domeinnaam tegelijkertijd zoeken.

Vrije Twitternaam en domeinnaam vinden

Als je op zoek bent naar een vrije domeinnaam en je zou graag voor je Twitter account dezelfde naam gebruiken, sta je voor een mooie uitdaging. Gelukkig bestaat er deze website die je hierbij helpt.

In het zoekveld kan je enkele woorden invullen die je graag in je domeinnaam zou gebruiken. Vervolgens krijg je een lijst te zien van mogelijkheden.

Voor je verdergaat, bekijk eerst even dit.

Nu hoef je niet per se je domeinnaam te registreren bij hen, maar je kan dit ook bijvoorbeeld doen bij Siteground. Als je geluk hebt en de naam wél vrij is, is het gewoon best om deze nu toe te eigenen.

Ook al ben je niet meteen van plan om te gaan twitteren, je kan tenminste op beide oren slapen dat je er vroeg of laat mee kan beginnen onder jouw merknaam.

Als je al een domeinnaam hebt, moet je in het slechtste geval een Twitternaam kiezen die aanleunt bij jouw domeinnaam of een totaal andere richting uitgaan. Je kan bijvoorbeeld je bedrijfsslogan gebruiken.

Vrije twitternaam gevonden? Personaliseer je twitterpagina

Twitter maakt het je wel heel gemakkelijk om op een paar minuten de kleuren, achtergrond en foto aan te passen en zo een gepersonaliseerde Twitterpagina aan te maken.

gepersonaliseerde twitter pagina
Gepersonaliseerde twitter pagina

Meer interessante tips voor jou