Weet jij van welke merken de onderstaande slogans zijn? Test met deze 10 vragen jouw kennis over populaire Belgische slagzinnen. Klaar voor de slogan quiz?

0%

Van welke boekhandel is de slogan: "Geschenken doen aan boeken denken"

Correct! Fout!

Van welke bandenmerk is de slogan: "Hoge prestaties. Keer op keer."

Correct! Fout!

Welk sportkledijmerk is gekend van de slogan: "Just do it"

Correct! Fout!

Vul de slogan aan met een bierkmerk: "M'n thuis is waar m'n ... staat"

Correct! Fout!

Nog een slogan uit de bierwereld. Van welk merk is de slogan "Mannen weten waarom"?

Correct! Fout!

Welke oliegigant gebruikt de slogan: "Stop een tijger in je tank"

Correct! Fout!

Welke internetprovider pakte ooit uit met de slogan: "Het is leuk als je weet dat je de snelste bent"

Correct! Fout!

Van welk merk uit de hygiënische sector is de slogan: "Elke dag een mooie dag"

Correct! Fout!

Welke doe-het-zelf winkelketen gebruikte de slogan: "Een beetje van ons, zoveel van jezelf"

Correct! Fout!

Vul de slogan aan met een merknaam: "Hoe maakt u het? Met...."

Correct! Fout!

Slogan Quiz
Hm.
Je kan jezelf niet echt een slogan specialist noemen. Is dat slecht? Niet echt. Misschien ben je gewoon immuun voor reclame.
Redelijk goed
Je scoorde redelijk op deze test. Een aantal slogans zijn ondertussen niet meer in gebruik, dus misschien kan je matige score hieraan liggen.
Goed
Sterk! Je hebt een goed geheugen voor slogans. Of het kan ook zijn dat de merken jou mooi gebrainwashed hebben. In alle gevallen: goed gedaan.
Perfect
Goed zo! Meer kan daarover niet gezegd worden. Of wel? Blijf vooral waakzaam en kritisch. Niet alles wat goed klinkt, is waar.

Share your Results:

Wellicht ook interessant voor jouTijd is geen geld...

een klik soms wel


Sinds de lancering in 2010, ligt deze website te rijpen. Een beetje als wijn. Of whiskey. Meer dan 550.000 mensen zoals jij zijn hier informatie komen inwinnen.

Dat zegt iets over de kwaliteit van de inhoud die je hier vindt. Niet dan? Om deze gratis te kunnen blijven aanbieden, werken we samen met partners.

We gebruiken zelf hun diensten, producten of tools en kennen deze dan ook door en door. En we zijn ervan overtuigd dat ze ook voor jou een verschil kunnen maken.

De link hieronder leidt naar een partner website. Klik je erop, dan verdienen wij niets. Maar als je besluit om van het aanbod gebruik te maken, dan is het mogelijk dat we hier een kleine commissie op verdienen. Voor jou blijft de prijs hetzelfde. Maar je doet er 4 maal plezier mee. Jezelf (we bevelen enkel kwaliteit aan), alle lezers (gratis info), onze partners en ons.

Heb je op eender welk ogenblik een vraag over het aanbod van deze partner? We beantwoorden jouw vragen met plezier.[activecampaign form=1]