Veel merken gebruiken een bekend lettertype in hun logo. Doe de onderstaande font quiz en ontdek meteen hoe het gesteld is met jouw kennis van logo lettertypes.

0%

Welke filmstudio gebruikt dit lettertype?

Correct! Fout!

Van welk speelgoedmerk is dit lettertype?

Correct! Fout!

Van welk IT bedrijf is dit font?

Correct! Fout!

Welk bekend automerk gebruikt dit lettertype?

Correct! Fout!

Van welke Engelstalige TV zender is dit lettertype?

Correct! Fout!

Welke autoconstructeur gebruikt dit lettertype in zijn logo?

Correct! Fout!

Welk automerk gebruikt dit lettertype?

Correct! Fout!

Bij welk merk van sportkledij hoort dit lettertype?

Correct! Fout!

Bij welk snoepmerk past dit lettertype?

Correct! Fout!

Bij welk snoepmerk past dit lettertype?

Correct! Fout!

Font quiz
Kan veel beter
Je scoorde niet echt goed op deze quiz, maar lettertypes zijn niet zo eenvoudig te herkennen als je zou denken. Probeer zeker ook eens onze slogan quiz.
Redelijk goed
Lettertypes zijn niet zo eenvoudig te herkennen. Jouw score is daarom redelijk goed. Probeer zeker ook eens onze slogan quiz.
Sterk
Wow! Dat is een heel goed resultaat. Je kan heel goed lettertypes herkennen van de merken. Geen eenvoudige opgave omdat sommige van de merken enkel hoofdletters gebruiken op hun logo.
Perfect
Ofwel heb je deze quiz al eens gedaan, ofwel ben je echt sterk in het herkennen van lettertypes. In beide gevallen, speel zeker ook eens onze slogan quiz.

Share your Results:

Misschien ook interessant voor jouTijd is geen geld...

een klik soms wel


Sinds de lancering in 2010, ligt deze website te rijpen. Een beetje als wijn. Of whiskey. Meer dan 550.000 mensen zoals jij zijn hier informatie komen inwinnen.

Dat zegt iets over de kwaliteit van de inhoud die je hier vindt. Niet dan? Om deze gratis te kunnen blijven aanbieden, werken we samen met partners.

We gebruiken zelf hun diensten, producten of tools en kennen deze dan ook door en door. En we zijn ervan overtuigd dat ze ook voor jou een verschil kunnen maken.

De link hieronder leidt naar een partner website. Klik je erop, dan verdienen wij niets. Maar als je besluit om van het aanbod gebruik te maken, dan is het mogelijk dat we hier een kleine commissie op verdienen. Voor jou blijft de prijs hetzelfde. Maar je doet er 4 maal plezier mee. Jezelf (we bevelen enkel kwaliteit aan), alle lezers (gratis info), onze partners en ons.

Heb je op eender welk ogenblik een vraag over het aanbod van deze partner? We beantwoorden jouw vragen met plezier.[activecampaign form=1]